تاجیکستان

مدارک مورد نیاز تور
 مدارك لازم جهت ويزا: و گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار بهنگام حركت +2قطعه عکس +مشخصات کامل فردی زمان ویزای عادی 10-12روز کاری و در صورت فوری شدن ویزا مبلغ30$ به (3-4)روز کاری) پکیج اضافه میگردد
خدماتی که در تور ارائه می شوند
اقامت با صبحانه- ويزاي عادي- ترانسفر فرودگاهي – راهنما(در صورت درخواست گشت)



ارسال پیام
* (تکمیل گزینه های ستاره دار الزامی می باشد.)
جنسیت*
نام *
نام شرکت / موسسه
ایمیل*
تلفن*
موضوع*
پيام*
 
تاريخ انتشار : شنبه 10 مرداد 1394
تعداد بازدید : 939



طراحی پرتال|طراحی پورتالطراحی پرتال (طراحی پورتال): آرانا نتورک